Ofertes de feina ( Internes )

Total ofertes: 91
 

COMERCIAL TÈCNIC (AUTOMATISMES)

Inscriure'm en aquesta oferta
 
Localitat: Anoia - Baix Llobregat
Província: Barcelona
Nº de vacants (llocs): 1
Oficina: VILAFRANCA

Descripció

MARLEX RECRUITING és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital. Treballem ben a prop des de les més de 40 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Funcions requerides

En dependència del responsable de delegació de Sant Sadurni, la persona seleccionada s'encarregarà de la venda i assessorament tècnic a clients, de la zona de l'anoia i part del Baix llobregat

Requisits

El perfil correspon a un/a professional amb Formació professional en electrònica, electricitat o similar. Es requereix coneixements del sector automatització industrial, electrònica i/o electricitat.
Imprescindible residència a l'Anoia - Baix Llobregat
Pensem en una persona amb vocació comercial, habilitats de comunicació i negociació, amb interés per desenvolupar-se professionalment en l'àmbit comercial.

S'ofereix

El/la candidat/a seleccionat/da s'incorporarà a una important empresa de ditribució i comercialització de sistemes d'automatització industrial, on tindrà la oportunitat d'obtar a un lloc de treball estable, que li permetrà desenvolupar-se personal i professionalment.